sunnuntai 4. joulukuuta 2011

- Rahat, maine ja muisti meni

 
Voisin ekaks alottaa tosta perjantai illasta...
Ostettii Pertun kans lava koffia ja lähettii Pertulle Teemun Jonin ja Juuson kans.
Ilta oli kaikinpuolin onnistunu ja helvetin hauska paitsi että pojat puhu autoista jonku tunnin ja mie en ymmärtäny yhtään mitään. Aika meni tosi nopeesti, enkä ees huomannu ku kello oli jo jotain kaks. Juusoki oli hävinny johkuu ja hömelö eli Joni oli lähössä Hokkasee ja Teemu läks kyydissä. Aattelin sitte ittekki lähtee kotii päin kävelemää.. Perttu saatto minuu vähän matkaa, koska en todellakaa ois osannu kotii ilman sitä :'D Humala tila oli helvetin hyvä ja selvisin kotia joskus 3-4 aikoihin. Seura oli kyllä tosi ihanaa, ja mul oli kiva ilta eli pojille kiitos siitä !

Nonii... Ja sitten eilinen..
Mult jäi perjantaina pari kaljaa yli ja aattelin tasottavina nauttia ne. Riikka ilmotti et niille voi tulla ku porukat ei ollu kotona. Kävin Pertulta hakemassa kaljat ja sit menin Riikalle. Alkuilta oli kyl ihan huippu ! Vietettii laatu-aikaa Riikan kanssa ja hauskaa oli, vaihettii kuulumisia ja mie nautiskelin siinä parisen kaljaaki. Joona, Miika ja Perttu tuli käymää syömässä Riikalla :'D Ja sitte ne taas hävis johkuu. Jossaki vaiheessa Jontus kävi tuomassa mulle lisää kaljaa ja sittehä se lähtiki käsistä. Nousu vaihe oli kova ! 
Yhtäkkiä makasinki Riikan olohuoneen sohvalla... Ihan normaalia, aina ku tulee heikko olo nii haluan nukkumaa :'D Siinä sit aikani lepäiltyäni, oli semmonen olo et piti mennä halailemaa vessan pönttöä. Nousin ripeesti ylös ja juoksin vessaa. Siinä matkalla tajusin että kun kävin lepäilemää talossa oli minä ja Riikka mut nyt talo on täynnä porukkaa. Aikani siinä oksenneltuani, olo parani hiukan. Aika jännää, en oo montaa kertaa kännissä oksentanu ja nyt oksensin vaikka en ollu juonu ees paljoa! :o Oli muutenki vähä humala ja heikko tila, vaikka en juonu oikeesti melkein mitään.. Pummasin kyydin kotiin, joltain ihme Jarkolta tai semmoselta. Olin kotona jo ennen 12 muistaakseni. Äiskäki ihmetteli et miten tulin niin aikasi kotia, mut ei voinu mitää ku ilta ei menny ihan niinku piti. Saman tien kotii päästyäni, kävin nukkumaan.
Että semmonen ilta, joo ehkä tää mun parikkala reissu oli taas tässä.. Kyl nää parikkala reissut on ihan hyvä pitää tämmösiin lyhyinä, ettei tuu enempää törttöiltyy.. xd Krapula, krapula ja krapula... Ja vielä pitäis tänää juhlia mummon 70v. ja kaikki sukulaiset tulee tänne. 
JEEEES !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti